Monday, March 19, 2012

Ciao

nyt tulikin sitten pitka tauko, etten ole koneelle ehtinyt. Paljon on ehtinytkin tapahtua viimeviikolla.
Meilla oli lahes 3 tilaisuutta, johon meidan piti valmistella illallinen. Maanantain jalkeen en ole nahnyt toista kokista ja tilaisuuksia tuli hoitamaan aivan uusi ihminen :) mutta tyoskentely hanen kanssaan oli erittain mukavaa
ja han jopa osasi englantia jonkin verran :)
Perjantai iltana olikin sitten suurempi tilaisuus. Minulla ei ollut yhtaan tietoa, minkalainen tilausuus se tulisi olemaan,
tiesin vaan mita ruokia valmistettaisiin.
Perjantai aamu menikin sitten esivalmisteluissa iltaa varten, koska porukkaa tulisi 60 henkiloa ja meita keittiossa minun lisaksi tyoskenteli 2.
iltapaivalla kun taas palasimme keittioon oli meidan aika valmistella tilaisuutta varten ruokia.
Alkupaloina meilla oli tarjolla taytettyja lohirullia seka kuivattu kinkkua juustofondin kanssa. Seuraavana meilla oli tarjolla risottoa ja lihaa seka polentaa lihan kanssa. Sen jalkeen oli tarjolla omena piirakkaa. Se ei ollut mikaan peruspiirakka , vaan ennen kuin laitoimme sen uuniiin, rullasimme sen ja sisalla oli omenoiden kanssa aprikoosihilloa.
Ilta oli erittain mukava vasta puolessa valissa iltaa minulle selvisi, etta kyse oli paikallisten viinin tuottajien tai jonkin samantapaisen perustama tilaisuus.
Vahan epaselva kuva mutta kyseessa on salaatti simpukoilla, katkaravuilla seka mustekalalla

taytetty lohirulla

 Lauantai iltana paatimme lahtea tyttoporukalla viettamaan iltaa ulos. Lahdimme ulos siina 12 maissa ja menimme tanssimaan. ja paluu hotellille olikin vasta aamuyosta. Mutta oli todella mukava ilta vaihteeksi tyonteolle. :) 

2 comments:

  1. Moikka Janet!
    Kiva, että olet päässyt rentoutumaan töiden lomassa, se kuuluu asiaan. Paikallisten illan viettoa on varmasti myös hauska seurata. Mahtoiko olla joku nuorisodisco:)
    Yritän lähettää Enzolle englanninkielisen arviointilomakkeen, jotta voisitte hänen avullaan pitää pienen arviointipalaverin työssäoppimiseen liittyen.
    Toivottavasti olet viihtynyt ja nauttinut olostasi siellä. Täälläkin kevät häämöttää!
    Tsemppiä loppuaikaan!

    ReplyDelete
  2. Joo Enzo kysyikin minulta siita lomakkeesta, inka lahetit hanelle ja nyt on hyva, etta tiedan kertoa hanelle siita.
    Jooo oli nuorisodisk o :) ja olen todella nauttinut taalla olosta =)

    ReplyDelete